Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Benin

Onroerend goed te koop in Benin

Benin is een Franstalig West-Afrikaans land. Het staat bekend als het land waar de voodoo-religie werd geboren, beter bekend als 'voodoo'.

Het grenst aan Nigeria in het oosten, Niger en Burkina Faso in het noorden en Togo in het westen.

Voor het kopen van een onroerend goed te koop in Benin is het noodzakelijk om de economische situatie van het land te kennen.

Het is een van de landen die tegenover de Golf van Guinee staan, er zijn niet veel middelen beschikbaar en om die reden is het niveau van het leven in Benin vrij laag. De economie is overwegend verbonden met de uitvoer van katoen. Het zenuwcentrum van Benin is het stedelijk gebied tussen Porto-Novo en Cotonou.

 De Benin is verdeeld in 12 departementen, maar de bevolking is bijna volledig geconcentreerd langs de kust, waar zijn de belangrijkste steden: Cotonou, de hoofdstad Porto-Novo en Godomey, terwijl Parakou het meest bevolkte stedelijke centrum buiten dit gebied is.

Als u van plan bent te investeren door onroerend goed te kopen in Benin, zijn de beste steden om het te doen:

Ouidah, een stad die Franse en Portugese invloeden combineert. De stad ligt op ongeveer 40 km van Cotonou, maar het is veel minder chaotisch.

Porto Novo is de hoofdstad van Benin en de voormalige Franse hoofdstad van Dahomey. Er is een sterke Portugese invloed in deze stad en heeft verschillende toeristische attracties, zoals het Koninklijk Paleis, de tuinen en het museum van de koningen van Porto Novo.

Abomey was ooit de hoofdstad van het oude Dahomey gedurende ongeveer 300 jaar vanaf de zeventiende eeuw. Als u geïnteresseerd bent in het investeren in onroerend goed te koop in Benin, moet u weten dat er in Abomey koninklijke paleizen zijn die door UNESCO tot Werelderfgoed zijn verklaard.

Een andere interessante stad met het oog op onroerend goed te koop in Benin is Grand-Popo, dat in het verleden een belangrijke rol speelde in het slavenverkeer. De stad ligt op ongeveer een uur rijden van Cotonou en biedt een perfecte verandering van snelheid van de drukke stad. Er zijn veel hotels en resorts en de stranden zijn een geweldige plek om te ontspannen en de vakantie door te brengen.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 33680

Verkoop Gebouw, Benin, Cotonou, Cotonou, CALAVI

1,500,000.00EUR
Verkoop
Gebouw

544 m²
Te koop gebouw gelegen in Abomey-Calavi op 20 minuten van Cotonou, de hoofdstad van Benin in een rustige omgeving. Gebouw van 544 m² met 48 kamers ve...
Cod. 5941

Verkoop Villa, Benin, Cotonou, Cotonou, rue 6262 des prince

78,000.00EUR
Verkoop
Villa

2780 m²
Ik verkocht mijn huis in de buurt van de put uit te rusten 'El Dorado hotel dank u contact met mij binnenkort satisfere worden met meer detail
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB